



Ferrari Challenge UK

Donington Park Saturday 29 - Sunday 30 August 2020

SATURDAY - Gate Opens at 07:30

9:00	Ferrari Challenge UK	Practice	40 mins
9:55	Pirelli Ferrari Formula Classic	Practice	40 mins
10:50	Ferrari Challenge UK	Practice	40 mins
11:45	Pirelli Ferrari Formula Classic	Qualifying	20 mins
12:30	Ferrari Challenge UK	Qualifying	30 mins
13:00	Lunch Break		60 mins
14:00	Passione Ferrari	Customer Activity	30 mins
15:00	Ferrari Challenge UK	Race 1	30 mins
15:50	Pirelli Ferrari Formula Classic	Race 2	20 mins
16:20	Passione Ferrari	Customer Activity	45 mins

EVENT TIMETABLE DONINGTON PARK



SUNDAY - Gate Opens at 07:30

10:00	Pirelli Ferrari Formula Classic	Race 3	20 mins
10:35	Ferrari Challenge UK	Qualifying	30 mins
11:20	Passione Ferrari	Customer Activity	45 mins
12:05	Lunch Break		85 mins
13:30	Ferrari Owners Parade	Customer Activity	60 mins
15:00	Ferrari Challenge UK	Race 4	30 mins
15:50	Pirelli Ferrari Formula Classic	Race 5	20 mins
16:20	Passione Ferrari	Customer Activity	45 mins